Välkommen att ansöka om bidrag 2019

Marcus Edlunds Stiftelse Tuscana - som vi förkortar till Stiftelsen MEST - delar årligen ut medel till ideella organisationer som verkar för att barn och ungdomar i socialt sett riskfyllda miljöer kan föra en trygg uppväxt och integreras i samhället på ett lyckligt sätt.

Arbetar du för en sådan ideell organisation? Då är du varmt välkommen att ansöka om bidrag. Vi tar emot ansökningar löpande under året.

Ansök skriftligt och beskriv noggrant verksamheten eller det projekt som bidrag söks till. Beskriv vad ni önskar uppnå med arbetet, målgruppen, hur ni genomför arbetet och hur ni finansierar verksamheten. Bifoga den senaste årsredovisningen och stadgar. Om ni beviljas medel vill vi också, inom ett år, ha en redovisning av hur medlen använts och hur det gått med arbetet.

Etiketter: stiftelse bidrag

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter