Aktuellt

Här kan du läsa om organisationer och projekt som för tillfället är aktuella för Stiftelsen MEST. 

Organisationer som verkar i linje med stiftelsens ändamål och med rätt målgrupp (barn och unga upp till 18 år) är välkomna att skicka in en ansökan om bidrag till verksamheten eller något visst projekt. Bidrag betalas ut i feb/mars 2024. Skicka bara in en (1) ansökan. Stiftelsen kontaktar mottagare när beslut fattats. 

Läs hela inlägget »

Stiftelsen önskar alla mottagare en fin sommar. Ansökningsperioden öppnas igen den 15 augusti och avslutas den 31 december 2023. 

Läs hela inlägget »

Stiftelsen har i slutet av februari fattat beslut om vilka organisationer som får motta bidrag och gåvor för 2023 års verksamhet. Stiftelsen kontaktar mottagarna. Om din organisation inte finns med här eller har blivit kontaktad av oss så har ni inte beviljats medel. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: stiftelsebidrag

Ansökningstiden löper ut den 31/12-2022. Om du vill ansöka om medel till din ideella organisation kan du med fördel använda vårt onlineformulär. Maila vårt kansli så får du länken till formuläret. Vill du hellre skriva en egen ansökan går det också bra. Du behöver inte skicka in både en digital ansökan och en på papper. Läs gärna mer här.

Läs hela inlägget »
Etiketter: stiftelsemedel

Ansökningar tas emot mellan 15 augusti och 31 december och vi delar ut medel i december, februari och ev april.

Du kan skriva en egen ansökan eller så kan du använda vårt onlineformulär. Vill du få tillgång till vårt onlineformulär ber vi dig mejla så skickar vi en länk.

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter